U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vacature Projectleider voor 36 uur per week (max. € 5.169,-)

Ben jij die projectleider met een civieltechnische achtergrond die verder kijkt dan alleen de behaalde resultaten in het eigen project? Heb jij oog voor de omgeving en het maatschappelijk belang? En krijg jij er energie van om met inwoners mooie plannen te realiseren? Mooi! Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Binnen het team projectmanagement en -advies is er ruimte voor een Projectleider voor 36 uur per week.

 

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan zowel grote als kleine projecten in het ruimtelijk en fysieke domein. Op het ene moment ga je op kop voor een civieltechnisch project met een complex multidisciplinair karakter. Op het andere moment geef je leiding aan een woningbouwontwikkeling die de ene keer uitgaat van actief grondbeleid en de andere keer van passief grondbeleid. Verder schuw je het niet om een opgave op het gebied van maatschappelijk vastgoed vorm te geven. Je geeft vorm aan en zorgt ervoor dat projecten van start tot realisatie worden uitgevoerd. Je bent daarbij samen met je projectteam verantwoordelijk voor de planning, financiën, communicatie en kwaliteit. Voor jou is GROTICK geen afkorting maar een vanzelfsprekende manier om grip te houden op jouw projecten.

Je begrijpt dat het werken bij een gemeente een complex speelveld is met diverse belangen en ideeën. Bij de realisatie van projecten zorg je ervoor dat je de omgeving adequaat meeneemt. Je kunt goed schakelen in de diverse rollen die een overheid kan hebben. Jij zorgt in ieder project voor een goede verbinding met andere aandachtspunten die voortkomen uit de opgave van een gebied of andere inhoudelijke thema’s. Je streeft altijd naar maximaal maatschappelijk rendement, voor jou is samenwerking vanzelfsprekend.

 

Wat breng je mee?

Wij zoeken een enthousiaste projectleider met minimaal een hbo-werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van Civiele Techniek. Je hebt minimaal 5 jaar recente relevante werkervaring in een vergelijkbare rol en omgeving.

Met jouw klant- en omgevingsgerichte houding streef je naar het beste resultaat en weet je dit ook neer te zetten. Je communiceert goed en weet daarin de standpunten van onze gemeente duidelijk naar voren te brengen. Je kan die afwegen in een bredere context. Daarnaast kun je goed omgaan met bestuurlijke gevoeligheden, participatie en zelfstandig werken. Je bent goed in staat om krachtenvelden te lezen, overzicht te houden, je werk goed te organiseren. Daarnaast kun je werken onder tijdsdruk en ben je flexibel.

 

Voor wie en met wie ga je werken?

Olst-Wijhe is een prachtige plattelandsgemeente tussen Zwolle en Deventer. Landelijk wonen, maar met de gemakken van de stad dichtbij. Olst-Wijhe kent een heel actieve samenleving met ruim 18.000 inwoners. De mooie natuur en de IJssel trekken veel bezoekers en natuurliefhebbers naar onze gemeente. Olst-Wijhe is een fijne plek om te wonen, werken en recreëren. Om deze kracht te behouden zijn er volop ontwikkelingen en je collega’s uit het team projectmanagement en -advies begeleiden, regisseren en adviseren bij projecten, programma’s en vraagstukken. Het team is klein, relatief jong en met veel verschillende kwaliteiten waardoor het team in staat is om een breed pallet aan projecten te begeleiden.

 

Wat bieden wij jou?

We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor een jaar, waarbij de intentie bestaat om dit bij een goede match om te zetten naar een vast dienstverband. Je brutosalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.169,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 11, peildatum 1 oktober 2020). Daarnaast kun je rekenen op prima overige arbeidsvoorwaarden conform de Cao-gemeenten, waaronder een Individueel Keuzebudget van 17,05%. We bieden de mogelijkheid om flexibel en thuis te werken. Je mag in onze ontwikkelgemeente uit je comfortzone gaan om zo verder te leren.

 

Procedure

Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk 21 april 2021 via het online sollicitatieformulier. Op donderdag 29 april 2021 staan de kennismakingsgesprekken gepland. In verband met de Corona maatregelen vinden deze digitaal plaats via Teams. De selectiegesprekken vinden (fysiek) plaats op vrijdag 7 mei 2021.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

 

Verdere informatie

Over de functie: Willem Mulder, teamleider projectmanagement en -advies*

Over de procedure: Colinda Veldkamp, HR-adviseur*

*Beiden bereikbaar via het algemene nummer 0570-568080.

 

Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website. Meer informatie over de projecten vind je op Olst-Wijhe in Ontwikkeling.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen