Inloopbijeenkomst op maandag 19 februari opvanglocatie Summercamp Heino

Sinds begin november 2023 vangt het COA minderjarige asielzoekers op bij Summercamp Heino. Wij nodigen je van harte uit op maandag 19 februari tussen 14.00 en 16.00 uur om de locatie te bekijken en een aantal jongeren te ontmoeten. 

Tijdens de inloopmiddag zijn jongeren die bij Summercamp worden opgevangen aanwezig. Samen met hun begeleiders van COA kunnen zij laten zien waar ze eten, waar ze hun activiteiten doen en je kunt een leegstaande groepswoning bekijken. Ook kunnen de jongeren vertellen hoe hun dag eruitziet, wat ze ’s avonds doen en hoe het is om bij Summercamp te verblijven.    

Meer informatie 

De noodopvanglocatie bij Summercamp Heino is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 – 27 36 92 81 en via e-mailadres amvwijhe@coa.nl. Op www.raalte.nl/opvang-summercamp en www.olst-wijhe.nl/opvang-summercamp vind je meer informatie over de opvang op Summercamp. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Ook kun je bellen met de gemeente Olst-Wijhe via 14 0570 of de gemeente Raalte via 0572 - 347 799.  
  
Graag tot 19 februari! 

Deel dit
Mail
Bellen