Tentoonstelling Groeten uit Olst-Wijhe in 2050

Vanmiddag opende wethouder Judith Compagner de tentoonstelling Groeten uit Olst-Wijhe in 2050. Deze bijzondere tentoonstelling bestaat onder andere uit creaties die basisschoolleerlingen en scholieren van het middelbaar onderwijs maakten over hun ideale leefomgeving. Wij vroegen hen en andere inwoners van Olst-Wijhe naar wat zij belangrijk vinden voor hun leefomgeving in de toekomst. Alle input die we kregen, gebruiken we voor onze omgevingsvisie. Een visie over de toekomst van de leefomgeving van Olst-Wijhe; de omgeving waarin we leven, wonen, reizen, recreëren en nog veel meer.

Benieuwd naar de tentoonstelling? Kom dan tussen dinsdag 9 juli en vrijdag 2 augustus (laatste dag) naar het gemeentehuis in Wijhe. Je kunt van 9.00 tot 16.30 uur binnenlopen om de creaties te bekijken. Wil je meer weten over de omgevingsvisie en alle input die we hebben gekregen van de Olst-Wijhese samenleving? Kijk dan op Mijn Kijk op Olst-Wijhe.

Natuurlijk kun je niet alleen de tentoonstelling over de toekomst van Olst-Wijhe bekijken, maar is de expositie van kunstgroep KIJK ook te bewonderen in de hal (kijk hier voor meer informatie). Twee vliegen in één klap 😊

 

Deel dit
Mail
Bellen