Waar winkel jij? Doe mee met het onderzoek naar koopgedrag!

We vinden het belangrijk om inzicht te hebben in het koopgedrag van onze inwoners. Wie koopt waar en waarom? Wij zetten ons samen met winkeliers in voor aantrekkelijke centra en een goed winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is onderzoek naar het koopgedrag van belang.

Als we weten welke wensen er zijn, kunnen we daar mogelijk ook rekening mee houden in de toekomst. Wil jij ons helpen? Doe dan mee met het koopstromenonderzoek. Eens in de zoveel jaar doen wij mee aan dit onderzoek dat in heel Oost-Nederland wordt uitgevoerd. Het onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende winkelgebieden.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research. Zij nodigen willekeurig inwoners uit om mee te doen aan het onderzoek. Inwoners die geen brief krijgen, maar wel graag willen meedoen, kunnen de vragenlijst invullen op www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers worden 50 cadeaukaarten van € 25 verloot. Deelname is anoniem.

Kijk voor meer informatie over het onderzoek op www.koopstromen.nl

 

Deel dit
Mail
Bellen