Ken jij iemand die een lintje verdient?

Bijna iedereen zal die vraag met ‘ja’ beantwoorden. Want overal zetten mensen zich langere tijd, voor vele maatschappelijke doelen, in. Vaak onbetaald, zonder eigenbelang, in alle bescheidenheid. Om in aanmerking te komen voor een Koninklijke onderscheiding moet iemand eerst worden voorgedragen. En jij kunt daarvoor zorgen! 

Wanneer je iemand uit onze gemeente wilt voordragen voor een Koninklijke onderscheiding neem je telefonisch contact op met Ingrid Logtenberg of Inge van den Berg via telefoonnummer 14 0570. Zij gaan met jou in gesprek en kunnen op basis van jouw informatie een inschatting maken of de verdiensten van ’jouw’ kandidaat bijzonder genoeg zijn om in aanmerking te komen voor een Koninklijke onderscheiding. Zij begeleiden je ook bij het maken van de aanvraag.  
 
Voor de ‘lintjesregen’ (ter gelegenheid van Koningsdag) moet jouw complete voorstel uiterlijk 1 juni in het jaar daarvoor bij de burgemeester zijn ingediend. Wil je iemand op een ander moment in het jaar voordragen? Dan moet jouw aanvraag ten minste zes maanden voorafgaand aan de datum van uitreiking bij de burgemeester zijn ingediend. 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen