Gratis energie besparen met Warm voor elkaar

De energieprijzen zijn nog steeds behoorlijk hoog. Misschien is het daarom lastiger voor jou om rond te komen. Met de actie Warm voor elkaar helpen Stichting Goede Buren en de gemeente Olst-Wijhe jou graag met energiebesparende maatregelen in huis zodat de rekening weer wat lager wordt. Ruim 100 inwoners gingen je al voor en hebben nu een lagere energierekening. Mogen we jou ook helpen?

Warm voor elkaar is bedoeld voor inwoners van de gemeente Olst-Wijhe met een inkomen tot maximaal 130% van de bijstandsnorm. Zowel met een koopwoning als met een huurwoning. We werken hiervoor onder andere samen met SallandWonen. 

Wat krijg ik van Warm voor elkaar? 

Je krijgt gratis hulp en advies van vrijwillige energiebespaarcoaches en energieklussers. De energiebespaarcoach adviseert je over kleine energiebesparende maatregelen, zoals tochtstrippen, een brievenbusborstel of radiatorfolie. De energieklusser helpt je om de materialen aan te brengen. De materialen krijg je ook gratis.

Hoe kan ik advies en/of materialen krijgen?

Dit kan op verschillende manieren. 

  • Een bezoek van een energiebespaarcoach voor een advies op maat.
  • Een belafspraak of online gesprek met een energiebespaarcoach voor advies op afstand.
  • Eenvoudig energiebesparende producten bestellen via de webshop.
  • Je kunt de energiebespaarcoach opzoeken in de winkel van Goede Buren, Hendrik Droststraat 22a in Olst op 16 december van 14.00 tot 16.00 uur.
  • Of bij de Voedselbank in het Holstohus in Olst of het Noaberhuus in Wijhe op 24 november of 15 december.

Je vindt onze coaches, Stichting Goede Buren en medewerkers van de gemeente ook op de markt. Op dinsdagochtend 5 december in Wijhe en vrijdagmiddag 8 december in Olst.

Meer weten of aanmelden?

Kijk op www.olst-wijhe.nl/warmvoorelkaar.

Deel dit
Mail
Bellen