Vaccinatielocatie Olst sluit na 27 juli de deuren

Woensdag 27 juli wordt voorlopig de laatste coronavaccinatie in Olst-Wijhe gezet. Inwoners van de gemeente kunnen op 20 en 27 juli nog bij het Holstohus terecht voor een coronaprik. Daarna zijn Deventer, Raalte of Zwolle de dichtstbijzijnde locaties.

Na bijna 8 maanden prikken in de gemeente Olst-Wijhe, sluit de vaccinatielocatie aan de Jan Schamhartstraat na 27 juli de deuren. “Wij zijn erg blij dat we afgelopen tijd gebruik mochten maken van ’t SPOC en het Holstohus”, vertelt Eric Lier, projectmanager testen en vaccineren bij GGD IJsselland. “Het aantal prikken dat nu nog wordt gezet in Olst-Wijhe loopt echter terug. Voor ons een natuurlijk moment om op deze locatie te stoppen.” Voorlopig zijn er geen plannen voor een nieuwe vaccinatielocatie in de gemeente Olst-Wijhe. Inwoners die na 27 juli nog een prik willen, kunnen terecht bij een van de andere locatie.

Prikken tegen corona kan nog steeds (en vaak dichtbij)

In regio IJsselland worden momenteel nog steeds ruim 3.600 coronaprikken per week gezet. Het grootste deel hiervan zijn booster- en herhaalprikken. Eric Lier: “Maar er zitten elke week ook weer 1e en 2e prikken bij van mensen die met de huidige besmettingscijfers nu toch extra bescherming willen. De maatregelen mogen dan weg zijn, het coronavirus is dat helaas nog niet.” Wil je weten waar jij in de buurt een coronaprik kan halen? Op ggdijsselland.nl/vaccinatielocaties vind je alle locaties en openingsdagen- en tijden.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen