U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Bespaar geld én energie met een superleuk spel: Junior Energiecoach

Junior Energiecoach daagt kinderen en hun gezin uit. 5 weken lang, 15-30 minuten per week. Met challenges, proefjes, puzzels en winacties ontdek je waar jullie energie kunnen besparen. Je kind wordt benoemd tot Junior Energiecoach en jouw portemonnee blijft een beetje voller. Wedden dat jij straks ook zegt: ‘Met energie kun je lachen!’?

We stoken niet voor de gemeente

In heel Nederland deden al meer dan 2.000 gezinnen enthousiast mee. “Erg leuk en spannend wat er elke week weer op de site staat. Ongelooflijk hoeveel lampen en apparaten met stekkers we hebben. En deuren gaan nu dicht. We stoken niet voor de gemeente zeggen we dan ;-)” Aldus de familie Pluimers.

Doe gratis mee

Junior Energiecoach is voor gezinnen met kinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar. Meedoen is gratis. Eerst een voorproefje? Ga naar Met Energie Kun Je Lachen voor de stopcontactsafari. Het spel start op 8 oktober. Aanmelden kan tot en met 3 oktober op de site van Energiecoach. In de gemeente Olst-Wijhe kunnen 50 gezinnen meedoen, dus wees er op tijd bij.

Voor een schoner milieu en een vollere portemonnee: wij doen mee!

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen