U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vanaf 1 juli publiceren wij in ons digitale Gemeenteblad

Je leest wekelijks alle bekendmakingen over (aangevraagde) vergunningen in de IJsselberichten. Vanaf 1 juli zijn wij wettelijk verplicht om deze bekendmakingen digitaal te doen.

Daardoor vind je al onze bekendmakingen terug via de website van de Overheid.

 

Waarom bekendmakingen digitaal?

Door bekendmakingen digitaal te doen, zijn alle  officiële publicaties van de overheid eenvoudig en 24 uur per dag toegankelijk via internet. Je kunt zoeken in het archief van eerdere bekendmakingen en publicaties. Wist je dat je via de website van de Overheid ook al onze verordeningen en beleidsregels kunt vinden?

 

Hoe kun je de bekendmakingen ontvangen?

Je kunt op verschillende manieren op de hoogte blijven van onze bekendmakingen:

  • Via de ‘over uw buurt’-app: in deze app zie je berichten over jouw buurt op een kaart. Dit kunnen vergunningen, verkeersbesluiten, regelingen of bekendmakingen zijn.
  • Via de Officiële Bekendmakingen-app: met deze app kun je bekendmakingen die nog niet zo lang geleden zijn gepubliceerd in het Gemeenteblad overzichtelijk raadplegen.
  • Via de website van officiële bekendmakingen kun je een account maken, zodat je wekelijks de bekendmakingen ontvangt. Je kunt zelf aangeven welke bekendmakingen je wilt ontvangen.

 

Enkele bekendmakingen ook nog in de IJsselberichten

Sommige bekendmakingen blijven we (voorlopig) publiceren in de IJsselberichten, zoals omgevingsvergunningen, evenementenvergunningen, drank- en horecavergunningen, exploitatievergunningen, verkeersbesluiten en informatie over verkiezingen. Let er wel op dat voor de termijnen voor het indienen van een bezwaarschrift, een verzoek om voorlopige voorziening of een beroepsschrift de datum van publicatie in het Gemeenteblad leidend is (en niet de datum van publicatie in de IJsselberichten).

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen