U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Bermonderhoud 2021

In de maand juni beginnen wij in onze gemeente met groot onderhoud aan de bermen. Verschillende bermen in buitengebieden van Den Nul, Middel, Wesepe, Eikelhof, Boskamp, Olst en Welsum worden aangepakt.

De werkzaamheden die worden uitgevoerd zijn het verlagen, egaliseren, aanvullen en inzaaien van de berm. Omdat niet iedere berm in dezelfde staat is, worden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd. De bermen worden voorzien van bermplaatjes. Hierdoor is er meer kans op een mooie, stevige zode. De werkzaamheden worden verdeeld in fases. In de eerste fase zal de ene kant van de berm worden aangepakt (juni) en indien nodig aan het eind van de zomer (september) de andere kant. Bekijk hier welke werkzaamheden er aan de bermen in het buitengebied worden uitgevoerd.

Voor vragen over de werkzaamheden kun je contact opnemen met onze collega’s van het team Beheer Openbare Ruimte via telefoonnummer 14 0570.

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen