U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Jouw mening over kindcentrum Wijhe

Het kindcentrum Wijhe komt steeds dichterbij. De scholen van De Mare zijn al gefuseerd en de scholen van mijnplein fuseren per 1 augustus 2021. Zo zijn er straks twee scholen die op de SPOC-locatie in Wijhe komen. Hier komt, volgens de besturen van de scholen en de gemeente, de samenwerking tussen basisonderwijs, kinderopvang, voortgezet onderwijs en sport maximaal tot zijn recht. Een prachtige stip op de horizon voor het onderwijs en de samenleving in Wijhe. Als alles volgens plan gaat, dan kunnen de kinderen van de Wije van De Mare en de mijnpleinscholen rond 2024 naar het nieuwe kindcentrum op het SPOC.

Reageren via reactieformulier

We vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil en betrokken is bij de plannen de mogelijkheid krijgt om te reageren op de plannen (bestaande uit een memorandum en een voorlopig schetsontwerp). Door de coronamaatregelen kan dit nu niet in de vorm van een inloopbijeenkomst. Daarom geven we je graag de gelegenheid om je vraag/opmerking/tip aan ons voor te leggen via het reactieformulierDit kan tot en met 21 april. Daarna verzamelen we alle vragen, tips en opmerkingen en geven hier op 28 april een reactie. Dit doen we per mail of telefonisch. Je kunt jouw voorkeur aangeven op het reactieformulier.

Vragen en antwoorden vormen input voor de raad

We verzamelen alle vragen en onze antwoorden over de plannen en geven dit aan de raad. De gemeenteraad vergadert op 10 mei over de plannen. Dit gebeurt in de zogenaamde beeldvormende raadsbijeenkomst. Hierin willen de raadsleden zoveel mogelijk informatie krijgen over het onderwerp.

Bekijk de plannen online

De plannen kun je online bekijken op de pagina over kindcentrum Wijhe.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen