U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Webinars over veiligheid voor ouderen

Helaas zien we dat de kwetsbaarheid van ouderen steeds vaker wordt misbruikt door criminelen. Elk slachtoffer is er een teveel. Daarom is het belangrijk om ouderen weerbaarder en bewust te maken. Hiervoor organiseert het ministerie van Justitie en Veiligheid in april een aantal webinars.

Wil je meer weten over de verschillende manieren van criminaliteit én hoe je kunt zorgen dat je geen slachtoffer wordt? Kijk dan naar één van de webinars. Op 15 april is er een webinar waarin wordt teruggeblikt op de campagne van vorig jaar september. Hierin wordt onder andere gesproken over phishing en oplichting via WhatsApp. Op 22 april kun je kijken naar een webinar over online veiligheid. Beide webinars worden gepresenteerd door Catharine Keyl en beginnen om 10.30 uur. Je kunt gratis meedoen vanaf je eigen computer, tablet of telefoon.

 

Via de website van Maak het ze niet te makkelijk kun je live meekijken of de webinars later terugkijken.

 

In de bijlagen op deze pagina vind je een folder over dit onderwerp en een handig overzicht om naast je computer te leggen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van online criminaliteit. Zo maak je het ze niet te makkelijk.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Vrijwilligersbrochure senioren en veiligheid  pdf 1.845,5 KB Download
Flyer online veiligheid  pdf 76,7 KB Download
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen