U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vacature Medewerker Ruimtelijke Ordening (max. €4.738,18)

Hallo RO-medewerkers! Wie wil onze Britt en Tom tijdelijk komen helpen? Ze zijn druk op zoek naar extra handen en denkkracht! Wil jij eens wat anders? Een andere omgeving, andere collega’s? Of wil je dichter bij huis werken? Bij ons krijg je niet alleen leuke collega’s, maar ook de kans om de breedte van je vak te ervaren in onze kleine organisatie. Op zoek naar een andere werkplek en is dit een mooie uitdaging voor jou? Mooi! Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor het team Leefomgeving zijn wij op zoek naar een tijdelijke aanvulling van het team met een:

Medewerker ruimtelijke ordening 32 – 36 uur per week (max. € 4.738,18)

 

Wat ga je doen?

In Olst-Wijhe is geen dag hetzelfde 😊. Je duikt volop in de wereld van de aanvragen. Je behandelt aanvragen voor plannen die afwijken van het bestemmingsplan en adviseert het gemeentebestuur hier over. Je verzorgt bestemmingsplanprocedures om deze plannen mogelijk te maken. Daarnaast zit je in projectteams voor ruimtelijke ontwikkelingen en adviseer je onze projectleiders.

 

Wie zoeken wij?

Je bent een zelfstandige aanpakker met oog voor detail. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je kunt je snel inwerken in lopende zaken. Je vindt het leuk om samen met initiatiefnemers en collega’s te zoeken naar ruimtelijke oplossingen en weet de balans te vinden tussen het belang van initiatiefnemers en de maatschappelijke meerwaarde. Je bent omgevingsbewust en hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. En uiteraard heb je relevante werkervaring en een relevante opleiding.

 

Voor wie en met wie ga je werken?

Olst-Wijhe is een prachtige plattelandsgemeente tussen Zwolle en Deventer. Landelijk wonen, maar met de gemakken van de stad dichtbij. Olst-Wijhe kent een heel actieve samenleving met ruim 18.000 inwoners. De mooie natuur en de IJssel trekken veel bezoekers en natuurliefhebbers naar onze gemeente. Olst-Wijhe is een fijne plek om te wonen, werken en recreëren. Onze gemeente is volop in ontwikkeling en je collega’s uit het team Leefomgeving werken dagelijks aan allerlei vraagstukken. We maken het verschil door onze persoonlijke en betrokken werkwijze. Het breed samengestelde team is verantwoordelijk voor de thema’s Duurzaamheid, Wabo (vergunningverlening en handhaving), APV en bijzondere wetten, BAG, Wonen, Grondzaken, Afval en Ruimtelijke Ordening.

 

Wat bieden wij jou?

Een samenwerking voor 1 jaar in de vorm van een arbeidsovereenkomst, payroll of detachering. Je brutosalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.048,- bruto per maand (schaal 9, peildatum 1 oktober 2020) op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast kun je rekenen op prima overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao Gemeenten, waaronder een Individueel Keuzebudget van 17,05% (max. bruto per maand € 690,18). Geen kerstpakket, maar wel een persoonlijk budget van max. € 500,- bruto per kalenderjaar. Verder bieden we je de mogelijkheid om flexibel én thuis te werken.

 

Over de procedure

Heb je interesse? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier! De procedure wordt vanaf 30 april opengesteld tot en met 31 mei of tot het moment dat er een geschikte kandidaat gevonden is. De gesprekken vinden gedurende de openstelling van deze vacature plaats. De vorm en de planning stemmen we graag in overleg met jou af.

 

Wil je meer informatie?

Over de inhoud van de functie kun je tijdens kantooruren bellen met Geke Kosse, teamleider Leefomgeving. Over de procedure kun je bellen met Colinda Veldkamp, HR-adviseur. Je kunt beiden bereiken via telefoonnummer 0570 – 56 80 80.

 

Lees meer op onze website.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen