U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Ken jij iemand die een lintje verdient?

Bijna iedereen zal die vraag met ‘ja’ beantwoorden. Want overal zetten mensen zich langere tijd, voor vele maatschappelijke doelen in. Vaak onbetaald, zonder eigenbelang, in alle bescheidenheid. Om in aanmerking te komen voor een Koninklijke onderscheiding moet iemand eerst worden voorgedragen. En jij kunt daarvoor zorgen!

Contact opnemen

Wanneer je iemand uit onze gemeente wilt voordragen voor een Koninklijke onderscheiding neem je telefonisch contact op met Monique Plantinga of Inge van den Berg via telefoonnummer 14 0570. Zij gaan met jou in gesprek en kunnen op basis van jouw informatie een inschatting maken of de verdiensten van ’jouw’ kandidaat bijzonder genoeg zijn om in aanmerking te komen voor een Koninklijke onderscheiding. Zij begeleiden je ook bij het maken van de aanvraag.

Voor de ‘lintjesregen’ (ter gelegenheid van Koningsdag) moet jouw complete voorstel uiterlijk 1 mei in het jaar daarvoor bij de burgemeester zijn ingediend. Wil je iemand op een ander moment in het jaar voordragen? Dan moet jouw aanvraag ten minste zes maanden voorafgaand aan de datum van uitreiking bij de burgemeester zijn ingediend.


Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen