U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Uniek sporten geeft overzicht van aanbod aangepast sporten

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen met sport- en beweegactiviteiten en gebruik kan maken van bijbehorende voorzieningen. Voor mensen met een beperking is het niet altijd eenvoudig om het aanbod te vinden dat geschikt is voor hen. Daarom maken wij gebruik van Uniek Sporten. Dit is een landelijk online sportplatform van Fonds Gehandicaptensport dat speciaal is gericht op aangepast sporten.

Het geeft een totaaloverzicht van het aangepast sportaanbod. Niet alleen binnen Olst-Wijhe, maar over de gemeente- en provinciegrenzen heen. Zo zijn de activiteiten en voorzieningen op het gebied van sport een beweging makkelijk te vinden.

Op de website van Uniek Sporten staat het volledige aanbod voor aangepast sporten. Denk bijvoorbeeld aan rolstoelbasketbal, rolstoeldansen of aangepaste activiteiten in het zwembad. Maar er is nog veel meer. Ben jij of ken jij iemand met een beperking? Neem dan eens een kijkje en wie weet is er een leuke activiteit in de buurt. Bekijk ook het aanbod in Olst-Wijhe.


Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen