Ton Strien feliciteert echtparen met huwelijksjubilea

Burgemeester Strien heeft de afgelopen dagen wederom een aantal huwelijksjubilarissen bezocht. Onder andere nog een tweetal ‘inhaalbezoeken’. De foto’s geven een indruk van de prettige bezoekjes.

Echtpaar Weijl

Het echtpaar Weijl uit Wesepe was op 27 april van dit jaar 60 jaar getrouwd. Burgemeester Strien bezocht hen op 3 november. De foto van het echtpaar is gemaakt in het atelier van de heer Weijl, waar hij nog steeds prachtige schilderijen – ook in opdracht - maakt. Voor het jubilerende echtpaar bracht burgemeester Strien een fraai boeket en een kopie van hun trouwakte mee.

Echtpaar Lammers
De heer en mevrouw Lammers vierden hun 60-jarig huwelijksjubileum op 15 december vorig jaar. Op 8 november heeft burgemeester Strien hen alsnog een bezoek gebracht om ze persoonlijk te feliciteren, een mooi boeket en een ingelijste kopie van hun trouwakte cadeau te geven.

Echtpaar van der Weijde

Woensdag 10 november was het 65 jaar geleden dat het echtpaar Van der Weijde uit Olst in het huwelijk trad. Burgemeester Strien bracht het echtpaar ’s middags een bezoek en overhandigde hen namens het gemeentebestuur een fleurig boeket en een Olst-Wijhe blikje met lekkers. Het echtpaar ontving tevens een schriftelijke felicitatie van het Koningshuis, die de heer Van der Weijde op de foto in zijn hand heeft.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen