Gratis je verkeerskennis opfrissen?

In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo zijn nieuwe vervoersmiddelen (e-bike), maar zijn er ook nieuwe verkeersregels en verkeerssituaties (turborotondes, spitsstroken). Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert daarom een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder in onze gemeente.

In 2 bijeenkomsten van 2 uur worden senioren onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van VVN bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, waardoor senioren langer mobiel blijven en ook in de toekomst veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. Je wordt op beide dagen verwacht en deelname is gratis. Neem gerust je buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mee, mits vooraf aangemeld.

  • 1e bijeenkomst: donderdag 11 november 2021 van 14.30 tot 16.30 uur, locatie: Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst
  • 2e bijeenkomst: donderdag 18 november 2021 van 14.30 tot 16.30 uur, locatie: Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst

Praktijkrit ook mogelijk

 VVN bied je daarnaast een individuele praktijkrit aan in je eigen auto. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van € 15,00 gevraagd. Met een ritbegeleider maak je een rijvaardigheidsrit van ca. 40 minuten. De praktijkrit is er om je tips en adviezen te geven ten aanzien van jouw rijvaardigheid. Je kunt door deelname je rijbewijs niet verliezen. Verdere informatie hierover ontvang je na je aanmelding. 

Aanmelden

Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN je direct aan te melden. Je kunt ook een e-mail sturen o.v.v. VVN Opfriscursus Olst-Wijhe. Vermeld in de e-mail je naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer en of je wilt deelnemen aan de praktijkrit.  Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 0575 – 510 144.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen