U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Praat mee tijdens het klimaatcafé op 2 februari!

U heeft het vast wel gemerkt; ons klimaat verandert. Zomers zijn heter en droger. Hierdoor moeten we ons drinkwatergebruik mogelijk regelmatig gaan beperken. Daarbij worden de buien heviger. In 2019 stond een deel van Olst blank na een extreme bui en ook afgelopen jaar was er wateroverlast in delen van onze gemeente. Het is belangrijk dat we er met elkaar voor zorgen dat we ons aanpassen aan het veranderende klimaat. Dit heet klimaatadaptatie.

In 2019 brachten we de belangrijkste effecten van klimaatverandering in Olst-Wijhe in kaart. Hierover gaan we graag met u in gesprek tijdens een klimaatcafé. U bent van harte welkom om online deel te nemen op 2 februari van 19.30 tot 21.00 uur. Wilt u uw mening met ons delen? Stuur dan een mail en vermeld hierin uw naam, woonplaats en telefoonnummer. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u een mail met de link naar het klimaatcafé.

Bent u nieuwsgierig naar wat klimaatadaptatie precies inhoudt? Kijk dan ter inspiratie op de website over Ruimtelijke adaptatie.U vindt de uitnodiging voor het klimaatcafé onderaan deze pagina.

Heeft u nog vragen?

Dan horen we dat graag van u. U kunt hiervoor bellen naar Sjoerd van Til via telefoonnummer 14 0570. We ontmoeten u graag tijdens het online klimaatcafé.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Uitnodiging klimaatcafé 2 februari  pdf 3.008,3 KB Download
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen