U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Junior Energiecoach; daar krijg je energie van!

Wil jij samen met je gezin meedoen aan een superleuk spel en energie én geld besparen? Dan bieden wij je graag gratis de Junior Energiecoach aan! In vijf weken tijd krijg je korte opdrachten waar je met elkaar spelenderwijs mee aan de slag gaat. Elke week zijn er prijzen te winnen. Junior Energiecoach is leuk voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Oud-deelnemers over Junior Energiecoach

"Wij hebben boven met de lego en met het poppenhuis gespeeld en we zijn een lange wandeling gaan maken. 's Avonds heeft mama verhaaltjes gelezen en hebben we een spelletje gedaan. Een dag zonder stroom vonden we best leuk."

"Bedankt voor de leuk momenten die jullie aan ons gezin bezorgen. We leren niet alleen over energie besparen maar ook hoe leuk het is als gezin om de opdrachten te doen, spelletjes te spelen en te lachen."

“Wij maken er echt een sport van! Superleuk om dit met z’n allen te doen. Zelfs de jongste van twee doet actief mee. Door hem zitten we vaak in het donker."

Doe je mee?

Wil jij ook ontdekken hoe leuk een dag zonder stroom is, hoeveel je bespaart met LED-lampen of door het licht juist uit te doen? Meld je dan uiterlijk 21 februari gratis aan op de website van Junior Energiecoach! Hier vind je ook meer informatie over het spel.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen