Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Opfriscursus voor senioren over verkeer

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder in de gemeente Olst-Wijhe. In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe typen vervoersmiddelen, zoals de e-bike, gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden.

In twee bijeenkomsten van twee uur hoort u meer over de nieuwste ontwikkelingen waardoor u langer mobiel blijft en ook in de toekomst veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De bijeenkomsten vinden plaats in het Holstohus in Olst op

  • dinsdag 20 oktober 2020 van 14.00 tot 16.00 uur
  • dinsdag 27 oktober 2020 van 14.00 tot 16.00 uur

U wordt op beide dagen verwacht.

Tijdens de cursus wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen. Deelname is gratis. Neem gerust uw buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mee. U kunt zich aanmelden via de website van VVN of door een e-mail te sturen o.v.v. VVN Opfriscursus Olst-Wijhe. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer en of u wilt deelnemen aan de praktijkrit die vanaf 2021 hopelijk weer kan plaatsvinden. Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 0575 – 510 144.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen