Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Fietsroute door Olst-Wijhe

Op vrijdag 3 juli nam wethouder Hans Olthof het eerste exemplaar van de fietskaart van Gastvrij Wijhe in ontvangst. Hiermee biedt de ondernemersvereniging inwoners en bezoekers een leuke activiteit voor de zomer. De fietskaart is bedacht en gemaakt door Erik-Jan Berends, voorzitter van de PR-commissie van Gastvrij Wijhe. De route gaat door de hele gemeente en af en toe over de gemeentegrenzen heen. Wie 64 kilometer te lang vindt, kan de route in twee etappes fietsen. De route start aan het Van Dedemplein in Wijhe en voert langs allerlei bezienswaardigheden in de gemeente.

U kunt de fietskaart voor € 2,95 kopen bij een van de deelnemende ondernemers in Wijhe, Boerhaar en Olst. Tot en met 12 augustus krijgt u er een deelnameformulier voor een fotopuzzeltocht bij waarmee u een waardebon van Gastvrij Wijhe kunt winnen.

Deelnemende ondernemers

De fietskaart is in Wijhe verkrijgbaar bij: Albert Heijn Boomgaard, DA Drogisterij en Parfumerie Bourquin, Eethuis Wijhe, Elferink Mode, Frank’s Bloemenhoek, Bakkerij Jolink, Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe, MICO Mode, Café de Oranjerie, Primera Schippers, Bij Schulten en Tegelhuys Wijhe.

Logtenberg op de Boerhaar biedt de kaart aan en in Olst is de fietskaart verkrijgbaar bij Logt Tweewielers en Ripperda Tweewielers.

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen