Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Overlast? Milieuklachten melden bij Omgevingsdienst IJsselland

Ervaart u overlast, bijvoorbeeld geuroverlast of milieuoverlast van een bedrijf? U kunt uw klacht online indienen bij het Meldpunt Milieu van Omgevingsdienst IJsselland. Hoort de klacht bij een andere organisatie thuis? Dan wordt u via de site naar de instantie geleid waar u uw klacht wel kunt melden. In het geval van een acute situatie, bijvoorbeeld als u een gaslucht ruikt of iemand afval ziet dumpen, belt u 112.

Contact met het meldpunt

U dient de milieuklacht online in via de website van de Omgevingsdienst IJsselland.  Wilt u uw klacht liever telefonisch doorgeven of heeft u een vraag over een al eerder ingediende milieuklacht? Dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar telefoonnummer 088 – 525 10 50. Voor andere meldingen of als u buiten kantooruren een klacht wilt melden, belt u telefoonnummer 038 - 425 24 23. U kunt ook een mail sturen.

Over OD IJsselland

Omgevingsdienst IJsselland werkt voor alle gemeenten in de regio IJsselland. De organisatie ondersteunt onder meer de dienstverlening aan inwoners en bedrijven op het gebied van vergunningen. Daarnaast zijn de medewerkers gespecialiseerd in toezicht en handhaving op onderwerpen die met de omgeving te maken hebben als veiligheid, lucht, geluid, energie, afval, asbest en bodem.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen