U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Wijhe beweegt krijgt meeste stemmen voor park Woeste Wijhe

De afgelopen 3 weken stemden jullie massaal op jullie favoriete schetsontwerp voor park Woeste Wijhe. We ontvingen maar liefst 352 stemmen. Oplettende inwoners meldden dat het systeem niet helemaal waterdicht bleek. Dat hebben we onderzocht. Na een update van het stemprogramma kon je inderdaad meer dan 1 keer stemmen. We hebben daarom de pieken waarop veelvuldig op één tijdstip is gestemd eruit gehaald en houden dan 282 stemmen over. Van die 282 stemmen, gingen 153 stemmen naar schets 2, ‘Wijhe beweegt’.

Deze schets werken we uit met de opmerkingen die bij de schets gemaakt zijn en verfijnen deze met de input van omwonenden. Dat houdt in dat we onder andere met hen kijken naar de beplanting en de hoogtes daarvan. De basis van de gekozen ontwerpschets staat vast. Als het ontwerp klaar is, zetten we hem natuurlijk op onze website en onze Facebookpagina.

Een onderdeel van het park is de natuurspeelplek. Hiervoor konden jullie de afgelopen weken mee-ontwerpen. Dank daarvoor, want we hebben weer veel leuke en creatieve ideeën ontvangen. Ook in de eerste ronde kregen we al veel leuke ideeën binnen. De kinderen van de basisscholen denken dit jaar ook nog mee over hun ideale natuurspeelplek. Als dit afgerond is, maakt Anneke Rodenburg van Tuin en Vlinder weer 3 ontwerpschetsen, waarop jullie vervolgens weer kunnen stemmen. Hou begin januari 2021 hiervoor onze Facebookpagina in de gaten. De winnende schets werken we verder uit en voegen we toe aan het definitieve ontwerp van park Woeste Wijhe.

Voor het definitieve plan gaan we op zoek naar een partij die het werk uitvoert, zodat park Woeste Wijhe voor de zomer van 2021 klaar is.

 

 

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen