U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

College deelt ‘liefde’ uit op Dag van de Ondernemer

Vrijdag 20 november was het de Dag van de Ondernemer. Een mooie aanleiding voor het college van B&W om lokale ondernemers extra in het zonnetje te zetten. Gedurende de dag werden diverse ondernemers uit Olst-Wijhe verrast met een bezoekje van burgemeester en wethouders. Die kwamen niet met lege handen, maar deelden speculaasharten uit van Bakkerij Jolink om zo symbolisch de ondernemers een hart onder de riem te steken. Zo’n 100 lokale ondernemers werden op deze dag in het zonnetje gezet.

College deelt speculaasharten uit op Dag van de Ondernemer - Marcel Blind Olst-Wijhe College deelt speculaasharten uit op Dag van de Ondernemer - Hans Olthof Olst-Wijhe College deelt speculaasharten uit op Dag van de Ondernemer - Ton Strien Olst-Wijhe College deelt speculaasharten uit op Dag van de Ondernemer - Herman Engberink Olst-Wijhe

Wethouder Hans Olthof: “Wij hebben veel waardering voor de creativiteit, samenwerking en ondernemerszin die we in deze coronatijd bij onze ondernemers zien. Het is ook hartverwarmend dat veel van onze inwoners hun inkopen lokaal doen. Zo helpen we elkaar. Op deze speciale dag vinden we het als college mooi om - passend bij de campagne 'Hier stroomt de IJssel liefde’ - onze ondernemers te ondersteunen en hen te laten weten dat we heel blij zijn dat ze er zijn.”

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen