Helpt u ons onze nieuwe website gebruiksvriendelijk te maken?

We zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen van een speciale website voor u over ondersteuning en hulp op het gebied van jeugd, Wmo, werk en inkomen. Deze nieuwe website vervangt de huidige site Wmo-loket.

Op deze nieuwe website kunt u straks informatie en tips vinden over jeugdhulp, begeleiding vanuit de Wmo, werk, een uitkering en/of bijzondere bijstand aanvragen, maar ook over mantelzorg, leerlingenvervoer, gezond oud worden, taal(punt), dementie, vrijwilligerswerk doen enz. enz.

Helpt u ons?

We willen graag dat u informatie op deze website zo makkelijk mogelijk kunt vinden. En daar hebben we uw hulp hard bij nodig! Op de site komen verschillende onderwerpen met informatie te staan. We willen graag van u weten welke namen u voor deze onderwerpen het meest duidelijk en logisch vindt. U kunt uw inbreng via deze online vragenlijst aan ons doorgeven. Het invullen van de vragenlijst kost maximaal 5 minuten van uw tijd.

Tot 1 september kunt u de vragenlijst invullen, daarna evalueren wij de uitkomsten en verwerken wij de meest gekozen namen voor de verschillende onderwerpen in onze nieuwe website.

De nieuwe website komt eind dit jaar online!

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen