Holstohus verbouwt: fotohokje tijdelijk gesloten

Het Holstohus wordt momenteel verbouwd. De uitstraling van de recent verbouwde Eetkamer wordt doorgetrokken naar de centrale hal. Van deze verbouwing kunt u tijdelijk hinder ondervinden bij een bezoek aan het Holstohus, dus ook bij het bezoeken van onze gemeentelijke balies. U kunt van 11 tot en met 15 februari geen gebruik maken van het fotohokje om foto’s te maken voor uw reisdocument(en) of rijbewijs. U kunt hiervoor terecht bij de boekhandel of de fotografen in Olst.

UtHuus wil er met de verbouwing voor zorgen dat er een sociale culturele marktplaats in het Holstohus ontstaat. Zo wordt er nog meer een plek gecreëerd om te ontmoeten, delen, af te nemen en een bijdrage te kunnen leveren aan de gemeenschap, op een gemoedelijke manier.

Fases

De verbouwing wordt opgesplitst in twee fases. Nu wordt fase 1 gestart en na de verkiezingen in mei gaat fase 2 van start, waarbij de balies van de gemeente ook vernieuwd worden. De gemeentelijke balies zijn dan tijdelijk gesloten. We stellen u hiervan tijdig op de hoogte en zorgen voor verruimde openingstijden in Wijhe.

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen