Kernenbezoek Eikelhof dinsdag 20 november

Het college van burgemeester en wethouders brengt dinsdag 20 november een kernenbezoek aan de Eikelhof. Dit vindt plaats bij Café Ruimzicht.

Tijdens deze avond wil PB Eikelhof met de inwoners van de Eikelhof praten over hun zoektocht naar een ontmoetingsplek op de Eikelhof nu de enige horecagelegenheid op de Eikelhof definitief is gesloten. Daarnaast gaat wethouder Marcel Blind informatie geven over de stand van zaken van de ondergrondse afvalcontainers en de ontwikkelingen rondom de inzameling van oud papier. Iedereen kan vragen stellen aan het college van burgemeester en wethouders. Wij nodigen u van harte uit op dinsdag 20 november om 20.00 uur bij Café Ruimzicht aan de Eikelhofweg 9 in Olst.

Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Tijdens het kernenbezoek worden actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan het college. Voorafgaand aan dit kernenbezoek heeft het bestuur van Plaatselijk Belang Eikelhof een overleg gehad met de directie van de gemeente Olst-Wijhe.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen