De gemeente over de vloer blijkt succes

In 2016 ging het college onder het motto ‘de gemeente over de vloer’ langs bij verschillende ondernemers in Olst-Wijhe. Bij de gemeente over de vloer maakt het college van burgemeester en wethouders op een informele wijze kennis met ondernemers uit Olst-Wijhe. Het college is geïnteresseerd in lokale bedrijvigheid en komen graag bij u op bezoek! Naast heden en verleden is de toekomst interessant. Misschien is uw bedrijf hier al decennia gevestigd of hebt u innovatieve ideeën voor de toekomst. Neem bij het bezoek (een van) de collegeleden mee op een reis door de tijd. De gemeente over de vloer blijkt een groot succes en daarom willen we dit in 2017 voortzetten.

Opgeven?

Bent u ondernemer in Olst-Wijhe en wilt u op een informele manier kennis maken met het college? Of wilt u  liever een kijkje nemen in de keuken van de gemeente? Neem dan contact op met Marietje Nijlant via telefoonnummer 0570 568080.

Vragen?

Neem voor meer informatie contact op met Lina van Veen, via telefoonnummer 0570 568080 of kijk voor meer informatie op de pagina ondernemen.

 
Spring naar einde Spring naar begin