Jeugd in de hoofdrol bij nieuwjaarsreceptie

De toespraak van burgemeester Ton Strien tijdens de nieuwjaarsreceptie bij de Capellenborg stond in het teken van de jeugd.

Het was een bijzondere binnenkomst bij de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Olst-Wijhe dinsdagavond 3 januari in de Capellenborg. Scholieren acteerden in een decor van zo'n 60 jaar geleden het leven en de angst van de Koude Oorlogstijd. Dit als aankondiging van het theaterspektakel in 2017 over de gebeurtenissen en beleving van het geheim rond de IJssellinie in de gemeente Olst-Wijhe.

Jeugdcompliment

In de theaterzaal van Capellenborg hield burgemeester Ton Strien zijn nieuwjaarstoespraak. De jeugd stond daarbij centraal. Hij belichtte de moderne communicatiemiddelen van de jongeren en de introduceerde het Jeugdcompliment. Tevens verzocht hij de kwetsbare kinderen niet te vergeten.

Samenwerken

Om meer verbinding te maken met de samenleving was de gemeente Olst-Wijhe dit jaar te gast bij de school Capellenborg. Volgend jaar wil de gemeente de nieuwjaarsreceptie in samenwerking met de ondernemers organiseren.

 

 

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
nieuwjaarstoespraak  pdf 194,0 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht
 
Spring naar einde Spring naar begin