Bedrijf vestigen

Ondernemers die hun bedrijf vestigen in Olst-Wijhe, hebben keuze uit een groot aanbod aan bedrijfslocaties. Afhankelijk van de plannen is het in sommige gevallen nodig om vergunningen aan te vragen. Ook bestaan er subsidies waarvan gebruik gemaakt kan worden.

Bedrijf aan huis

Voor het uitoefenen van een beroep aan huis of voor het hebben van een bedrijf aan huis is in veel gevallen een omgevingsvergunning nodig. Geldt er een vergunningplicht, dan kunt u een omgevingsvergunning aanvragen via het Omgevingsloket. Bekijk ook onze notitie beroepen en bedrijfsmatige activiteiten aan huis voor het beleid in Olst-Wijhe.

Weet u niet zeker of de vergunningplicht voor u van toepassing is, dan kunt u hierover contact opnemen met ons klantcontactcentrum.

IkStartSmart©

IkStartSmart© ondersteunt startende ondernemers bij het maken van een goede start met een individueel maatwerkbegeleidingstraject. Elk bedrijf is anders en ook elke persoon is anders. Bent u maximaal vijf jaar geleden begonnen met uw eigen bedrijf? Of bent u van plan om binnenkort voor uzelf te beginnen? Dan is IkStartSmart© wellicht iets voor u.

Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel kan u op verschillende manieren helpen bij de start van uw bedrijf. Op de website van de Kamer van Koophandel is veel nuttige informatie te vinden.

 
Banner - verkoop Bedrijfskavels
Spring naar einde Spring naar begin