Agenda

Inloopavond 'Proeftuin' Olst

05 februari 2019 om 19:00
05 februari 2019 om 21:00
Holstohus Olst, Jan Schamhartstraat 5

De afgelopen periode hebben we met omwonenden, inwoners, geïnteresseerden en deskundigen gesproken en gedroomd over de unieke wijk voor morgen in Olst. De verkenningsfase voor de gebiedsontwikkeling ‘Proeftuin Olst’ is bijna afgerond. De bevindingen uit deze fase vertalen we in een ambitiedocument.

Het ambitiedocument maakt voor alle betrokken partijen en inwoners duidelijk met welke bedoeling wij dit nieuwe woongebied willen ontwikkelen. Op 5 februari willen we teruggeven op welke manier we de opgehaalde informatie hebben verwerkt. U bent van harte uitgenodigd op deze avond om de sfeer te proeven.

Informatieavond 5 februari

U bent van harte welkom op dinsdag 5 februari in het Holstohus in Olst (1e verdieping). We organiseren twee keer hetzelfde programma:

 

  • 19.15 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
  • 20.15 uur (inloop vanaf 20.00 uur)

 

We horen deze avond graag uw mening over de opgestelde uitgangspunten voor het gebied en de randvoorwaarden voor woningbouw.

Graag tot ziens op 5 februari.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen