Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Agenda

Open dag: Veilig in Olst-Wijhe!

12 oktober 2019 om 11:00
12 oktober 2019 om 16:00
Gemeentewerf, Industrieweg 8 in Wijhe

Op zaterdag 12 oktober organiseren we samen met de brandweer en de politie de open dag Veilig in Olst-Wijhe. Er zijn allerlei leuke én leerzame activiteiten voor jong en oud. Blus een brand met de brandweer, ervaar wat afleiding met je doet in het verkeer, laat je fietsverlichting checken en repareren door de ANWB, ontdek hoe groot de dode hoek is en stap in een politie- of brandweerwagen. Maar er nog veel meer te doen! Kinderen kunnen een speurtocht doen en hun veiligheidsdiploma halen en er is zelfs een heuse escaperoom voor tieners en volwassenen! Hou onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over de activiteiten. Je bent van harte welkom!

 

 

 

 

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen