Agenda

Startbijeenkomst 'Grip op verwardheid'

17 september 2018 om 15:30
17 september 2018 om 17:00
gemeentehuis, Wijhe

Grip op verwardheid: omgaan met onbegrepen gedrag. Als gemeente vinden we het belangrijk dat iedereen kan meedoen in de samenleving. We willen alle inwoners een sociaal veilige leefomgeving bieden.

In het twee jaar durende project Grip op verwardheid worden in Raalte en Olst-Wijhe acht uitgebreide trainingen en acht globale workshops gegeven aan mensen die vaker met personen met onbegrepen gedrag te maken hebben. U kunt met onbegrepen gedrag te maken krijgen als vrijwilliger, winkelier en professional in de zorg, welzijn of veiligheid. De deelnemers krijgen een beter begrip voor achtergronden van verward gedrag en zullen beter weten hoe te handelen en duidelijker te communiceren. De eerste trainingsdata zijn inmiddels bekend.

Startbijeenkomst en inschrijven

Hebt u interesse? Schrijf u in via www.gripopverwardheid.nl of kom naar de startmoment op 17 september om 15.30 tot 17.00 uur in het gemeentehuis in Wijhe waar we u graag meer vertellen over deze trainingen en workshops.

Samenwerking

In de uitvoering van dit project werken de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe samen met MEE IJsseloevers en Impluz.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen