Agenda

Rondje ROVA

19 oktober 2018 om 12:30
19 oktober 2018 om 16:15
Gemeentehuis - ROVA

ROVA is in onze gemeente verantwoordelijk voor de afvalinzameling. Wilt u weten wat er vervolgens met ons afval gebeurt? Ga dan mee met het rondje ROVA! U wordt om 12.30 uur met de Groenbus opgehaald bij het gemeentehuis in Wijhe.

Bij ROVA vertelt een medewerker over de historie en de nieuwe ontwikkelingen op afvalgebied. Naast een leuke rondleiding over het terrein verzorgt ROVA een presentatie over onder meer duurzaam afvalbeleid en het beheer van de openbare ruimte. U kunt zien dat wanneer afval eenmaal gescheiden wordt ingezameld, dit vervolgens ook gescheiden blijft. ROVA zorgt dat de verschillende stromen op de juiste plaats komen waar het verwerkt wordt. Afval is hierdoor geen afval meer, maar een grondstof voor nieuwe producten. Uiteindelijk willen we naar een zoveel mogelijk afvalloze samenleving.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen